preskoči na sadržaj

Gimnazija Pula

Natjecanja (najave i izvještaji)

Županijsko natjecanje u plivanju

Autor: Branka Antunović-Piton, 2. 10. 2016. 18:27

 

Na županijskom natjecanju u plivanju za osnovne i srednje škole, održanom 22. rujna 2016. u Rovinju, naš je ŠSD Gimnazijalac postigao izvrsne rezultate i to: 1. mjesto djevojke i 2. mjesto mladići.

Čestitke plivačima i profesorici Blarežina!

Više pročitajte u Glasu Istre online: Najuspješniji plivači Puljani i Rovinjci.

[više]

Veliki uspjeh s državnog natjecanja u atletici

Autor: Branka Antunović-Piton, 10. 5. 2016. 17:59

vrhunski uspjeh naših atleticara

Na državnom natjecanju u atletici, održanom u Splitu, od 9. do 10 svibnja, naši su gimnazijalci postigli izvrstan,veliki uspjeh :

1.mjesto - državne prvakinje - zlatne djevojke

2.mjesto - srebrni mladići !

Čestitke učenicima i profesorici Blarežina!

 

[više]

Rezultati državnog natjecanja - kros i badminton

Autor: Branka Antunović-Piton, 29. 4. 2016. 14:38

kros2016

 

Na državnom natjecanju iz krosa, koje se održalo  u Poreču, od 27. do 29.travnja naše su djevojke osvojile izvrsno 2.mjesto, a na državnom natjecanju iz badmingtona, održanom u isto vrijeme u Umagu, ekipa mladića osvojila je 5.mjesto. Čestitke Gimnazijalci!

 

 

 

 

[više]

Izvrstan uspjeh naših atletičara na poluzavršnom državnom natjecanju

Autor: Branka Antunović-Piton, 25. 4. 2016. 21:00

Na poluzavršnom državnom natjecanju u atletici - Zapad, održanom u Rijeci 22. travnja 2016., ekipa djevojaka i mladića našeg školskog sportskog društva Gimnazijalac osvojila je prvo mjesto.

Čestititamo na izvrsnom rezultatu i želimo puno uspjeha na državnom natjecanju.

 

 

[više]

Rezultati s državnih natjecanja iz kemije, geografije, talijanskog i biologije

Autor: Branka Antunović-Piton, 25. 4. 2016. 20:47

Na državnom natjecanju iz kemije, koje se od 18. do 21. travnja održavalo u Gimnaziji dr. Ivana Kranjčeva u Đurđevcu, Marco Fracaro je, u kategoriji 4. razreda, osvojio peto mjesto.

Na državnom natjecanju iz geografije, koje se od 20. do 22. travnja održavalo u OŠ Krapinske Toplice, Davor Dundović je, u kategoriji 4. razreda, osvojio osmo mjesto. Na državnom natjecanju iz talijanskog jezika, koje se od 21. do 23. travnja održavalo u OŠ Vladimira Nazora u Topuskom, Klara Človek je, u kategoriji A, osvojila četvrto, kao i Marco Fracaro, u kategoriji C. Državno natjecanje iz biologije održano je od 21. do 24. travnja u OŠ Ivana Lackovića Croata u Kalinovcu - Iva Verbanac je, u kategoriji prvih razreda, osvojila je deseto, a Sara Kocijančić, u kategoriji trećih razreda, dvanaesto mjesto.

Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima. Slijede nam državna natjecanja u krosu i badmintonu i atletici te državno natjecanje iz astronomije.

[više]

Gimnazijalci na državnom natjecanju iz engleskog i njemačkog jezika

Autor: Tatjana Glavaš-Maras, 15. 4. 2016. 11:31

Naši učenici Damjan Radovanović (2.g) i Josip Dobrić (4.b) sudjelovali su na državnom natjecanju iz engleskog odnosno njemačkog jezika. Natjecanja su se održala od 11.-13. travnja na Krku.

Damjan Radovanović osvojio je peto mjesto na natjecanju iz engleskog u kategoriji drugi razred gimnazije.

Josip Dobrić je osmoplasirani na natjecanju iz njemačkog u kategoriji četvrti razred gimnazije.

Čestitke našim učenicima i njihovim mentorima!

 

 

 

[više]

Poluzavršnica državnog natjecanja u badmintonu - ŠSK Gimnazijalac pobjednik

Autor: Branka Antunović-Piton, 14. 4. 2016. 17:26

 

Dana 14. travnja 2016. u Rijeci odigrana je poluzavršnica iz badmintona za učenike srednjih škola skupine zapad.
Ekipa u sastavu Alen Bizjak, Anrdrija Žufić i Massimo Stupar osvojila je 1.mjesto i kreće na državno natjecanje!

 

 

 

 

 


 

[više]

Na Vjeronaučnoj olimpijadi Gimnazija Pula osvojila 4.mjesto

Autor: Eva Grujić, 14. 4. 2016. 11:17

 

 

U Opatiji od 6. do 8. travnja 2016. održana je Vjeronaučna olimpijada. Ekipa Gimnazije Pula u sastavu: Josipa Karlović, Matea Karlović, Nikolina Otočan i Dražena Kelava s mentorom Kazimirom Berljavcem osvojila je 4. mjesto. Čestitke!

 

 

 

 

 

[više]

Odličan uspjeh na poluzavršnici državnog natjecanja u krosu

Autor: Branka Antunović-Piton, 13. 4. 2016. 17:30

 

Na poluzavršnom državnom prvenstvu u krosu, skupina "Zapad", održanom dana 13.travnja 2016. u Rovinju, ekipa ŠSD Gimnazijalac osvojila je 1.mjesto u kategoriji djevojaka i 2.mjesto u kategoriji mladića.

Čestitke učenicima i profesorici Blarežina!

I krećemo na državno!

 

 

 

[više]

Lara Ljubišić i Asja Spasojević polagale usmeni dio francuske državne mature

Autor: Ivana Petrinić, 13. 4. 2016. 10:45

U srijedu, 13. travnja 2016., u školskoj su knjižnici učenice Lara Ljubišić i Asja Spasojević iz 4.f razreda, pod mentorstvom prof. Darling Pantelić-Strenja, polagale usmeni dio francuske državne mature (DELF), razina B2.

Diplome d'Etudes en Langue Francaise (DELF) i Diplome Approfondi de Langue Francaise (DALF) jedine su diplome o poznavanju francuskog jezika koje strancima izdaje Ministarstvo obrazovanja Republike Francuske. Jedna od prednosti DELF/DALF sustava jest što se svaki ispit položen u Hrvatskoj priznaje u bilo kojoj od preko 150 drugih zemalja gdje se ti ispiti održavaju, uključujući i Francusku.

[više]

Luka Buršić - 3.nagrada na državnom natjecanju iz matematike

Autor: Branka Antunović-Piton, 8. 4. 2016. 12:02

 

Na državnom natjecanju iz matematike, koje je održano u Primoštenu, od 4. do 6. travnja 2016., Luka Buršić osvojio je  3.nagradu.

Luka Buršić,učenik 1.g razreda,  natjecao se u skupini prvih razreda, u A kategoriji- prirodoslovno-matematičkih gimnazija.

Njegov velik uspjeh podijelio je s njim cijeli razred i profesorica Fatima Ferizović-Vujović uz poklon tortu.

Našem Luki želimo još puno matematičkih radosti !

 

 

[više]

Na županijskom natjecanju u krosu gimnazijalci osvojili prvo mjesto

Autor: Ivana Petrinić, 1. 4. 2016. 13:19

Na županijskom natjecanju u krosu održanom u Rovinju 30. ožujka 2016. ekipa ŠSK-a Gimnazijalac (mentor Đeni Blarežina) u kategoriji djevojaka i mladića osvojila je 1. mjesto te će predstavljati našu županiju na poluzavršnom državnom natjecanju koje će se održati u Rovinju, 13. travnja 2016. godine.

Nakon par dana ista je ekipa na županijskom natjecanju u atletici, koje je održano u Poreču 1. travnja, osvojila prvo mjesto u kategoriji djevojke i prvo mjestu u kategoriji mladići.

Čestitamo djevojkama (Ana Vareško, Debora Kodan, Franciska Marić i Wanda Haber Zelanto) i dečkima (Toni Božac, Tin Šošić, Petar Melnjak, Matija Prpić) na izvrsnom rezultatu!

[više]

Županijsko natjecanje iz astronomije... i više od toga...

Autor: Igor Macuka, 31. 3. 2016. 22:08

Na Županijskom natjecanju iz astronomije održanom 31. ožujka 2016. u OŠ Jože Šurana u Višnjanu naši su učenici ostvarili odlične rezultate. Učenik Daniel Marković osvojio je prvo mjesto u kategoriji trećih razreda, u kategoriji drugih razreda prvo je mjesto  osvojio Matej Butković. Zapažene rezultate su također postigli sljedeći učenici: Aurora Vareško, Mario Tomašić i Ivana Šimunjak. Sve natjecatelje organizatori su nagradili prigodnim darom, knjigom iz prirodoslovnog područja.
U sklopu natjecanja, učenici su posjetili dormitorij u kojem borave učenici i znanstvenici na popularnim višnjanskim znanstvenim kampovima, posjetili su repliku istarskog „Stonehengea“ na kojem je bilo održano kratko, ali inspirativno predavanje o drevnim kalendarima i drevnim obredima (zaruka, vjenčanja, slavljenja proljeća…) vezanim za astronomske događaje.
Također, učenici su posjetili svjetski popularnu zvjezdarnicu na Tićanu i u njoj odslušali predavanje o praćenju malih nebeskih tijela.
Čestitamo svima na odličnim rezultatima i školi domaćinu na izvrsnom programu!

[više]

Rezultati županijskog natjecanja iz biologije

Autor: Vesna Jelenković-Dukovski, 29. 3. 2016. 11:55

Županijsko natjecanje iz biologije održano je 18.3.2016. u OŠ Veruda u Puli. Naši učenici su bili vrlo uspješni. Prvo mjesto u kategoriji prvih razreda osvojila je Iva Verbanac, drugo mjesto osvojio je Luka Buršić, treće mjesto Marin Cvitić, šesto mjesto Mateo Cader.

U kategoriji trećih razreda, na prvom mjestu je Sara Kocijančić, na trećem Leonarda Skoko, a na devetom Magdalena Marković.

U kategoriji četvrtih razreda Rea Deghenghi i Marino Šabijan osvojili su treće mjesto, peto Ana Perčić, a šesto Anja Bimbašić.

Čestitamo svim učenicima na izvrsnim rezultatima!

 

[više]

Održano županijsko natjecanje iz kemije

Autor: Biljana Nikolić, 17. 3. 2016. 18:07

Na županijskom natjecanju iz kemije održanom 11. ožujka u Gimnaziji i strukovnoj školi Jurja Dobrile u Pazinu učenici naše škole ostvarili su sljedeće rezultate: u kategoriji drugih razreda prvo mjesto osvojila je Ema Kuhar, drugo Anton Rosanda, treće Marin Cvitić, a šesto Lea Vrus. U kategoriji četvrtih razreda prvo mjesto osvojio je Marco Fraccaro, drugo Marino Šabijan, treće Erik Jusufi, šesto Vedran Jukopila, a sedmo Fran Krčelić.

Čestitamo učenicima na izvrsnim rezultatima!

 

[više]

Održano županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika

Autor: Ivana Petrinić, 8. 3. 2016. 12:45

Na županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika održanom 4. ožujka 2016. u Rovinju prvo mjesto u kategoriji prvih razreda osvojio je Luka Buršić (mentor Nataša Tončić). U drugim razredima prvo su mjesto osvojile Ivona Kelava (mentor Silvija Starčić) i Veronika Gašpar (mentor Vesna Slacki), drugo Karla Brekalo (mentor Filip Zoričić), a četvrto Dora Grgorinić (mentor Nataša Tončić). U kategoriji trećih razreda prvo je mjesto osvojila Micaela Rotta (mentor Vesna Slacki), a u četvrtim razredima sedmo je mjesto osvojio Marco Fraccaro (mentor Zlata Knez). Čestitamo na izvrsnim rezultatima!

[više]

Održano županijsko natjecanje iz njemačkog jezika

Autor: Ivana Petrinić, 8. 3. 2016. 12:29

Na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika održanom 1. ožujka 2016. u kategoriji I (drugi razredi) treće mjesto osvojio je Luka Kirac, četvrto Ivona Vojak, a peto Julia Žufić (mentor Franka Tatalović). U kategoriji II (lista A) prvo mjesto osvojila je Indigo Brakus, četvrto Sara Sinčić, a peto Marta Jurković. U kategoriji II (lista B) prvo mjesto osvojila je Ivona Dominković, a drugo Damir Krajinović (mentor Martina Franković). U kategoriji III drugo mjesto osvojio je Josip Dobrić, a šesto Nikola Tomažin. Čestitamo na odličnim rezultatima!

[više]

Patrik Bolković i Nina Zuccon odabrani za državno natjecanje Lidrano

Autor: Ivana Petrinić, 4. 3. 2016. 12:36

Županijsko Prosudbeno povjerenstvo za dramsko-scensko stvaralaštvo smotre LiDraNo, koje je u pazinskoj Osnovnoj školi Vladimira Nazora zasjedalo u srijedu, 2. ožujka, na susret državne razine uputilo je učenika naše škole Patrika Bolkovića (3.b) koji će recitirati Matoševu pjesmu „Canticum canticorum“ (mentor Meri Šimunov). Prosudbeno povjerenstvo za novinarske radove predložilo je pak rad Nine Zuccon (4.g) "Matura - provjera znanja ili test živaca" (mentor Zlata Knez). Čestitamo Patriku i Nini!

[više]

Županijsko natjecanje iz geografije - odlični rezulatati naših učenika!

Autor: Eva Grujić, 1. 3. 2016. 14:29

Županijsko natjecanje iz geografije održano je 29.veljače 2016. u SŠ Mate Balote Poreč.

1.razred - Nikola Radović (I.g) - >  2.mjesto
2. razred - Elena Kuprešak (II.g) -> 1.mjesto
4.razred - Davor Dundović (IV.b) -> 1.mjesto
             - Marco Fraccaro (IV.g) -> 4.mjesto
             - Erik Hadžić (IV.c) -> 5.mjesto

Nikoli i Davoru mentorica je profesorica Željka Lakić Tibinac, Eleni profesorica Tanja Černeka, a Marcu i Eriku profesorica Ljiljana Milin.  

Č E S T I T K E!!

 

[više]

Rezultati županijskog natjecanja iz fizike

Autor: Ivana Petrinić, 1. 3. 2016. 11:55

Na županijskom natjecanju iz fizike održanom 25. veljače 2016. u SŠ „Vladimir Gortan“ Buje naši su učenici ostvarili odlične rezultate. U kategoriji četvrtih razreda učenik Marco Fraccaro (4.g) osvojio je prvo mjesto, a ostali učenici - Luka Kirac (1.g), Federica Fabris (1.g), Paulo Possi (1.g), Mario Tomašić, (2.g), Matej Butković (2.g), Patrik Cerovac (3.g), Nikola Tomažin (4.g), Nikola Prodanov (4.g), Fran Krčelić (4.g) i Alen Lacković (4.g) - ostvarili su zapažen rezultat. Čestitamo svima na odličnim rezultatima!

[više]

Županijsko natjecanje iz engleskog jezika

Autor: Eva Grujić, 25. 2. 2016. 16:24

Na Županijskom najecanju iz engleskog jezika koje se održalo 24.02.2016. u OŠ Tone Peruška učenici Gimnazije Pula ostvarili su odlične rezultate.
U kategoriji četvrtih razreda učenice Marta Jurković (4.b) i Iva Kurtović (4.a) osvojile su prvo, a učenik  Davor Dundović (4.b) treće mjesto.
U kategoriji drugih razreda učenik Damjan Radovanović (2.g) osvojio je treće mjesto.

    ČESTITKE I BRAVO ZA SUPER REZULTATE! 
 

[više]

Postignuća naših učenika na županijskom natjecanju iz matematike

Autor: Ivana Petrinić, 23. 2. 2016. 21:49

Na županijskom natjecanju iz matematike za srednje škole, održanom u pulskoj gimnaziji 23. veljače, naši su gimnazijalci osvojili sljedeća mjesta:

U varijanti A (prirodoslovno-matematičke gimnazije) - prvi razredi (mentor Fatima Ferizović Vujović) prvo mjesto osvojio je Luka Buršić, drugo Matija Lilić, a treće Marin Cvitić. U drugim razredima (mentor Vera Bukša) prvo mjesto osvojila je Dea Kalebić, a drugo Ermin Mustafić. U trećim razredima (mentor Kristina Opatić) prvo mjesto osvojio je Patrik Cerovac, a drugo Marko Lazarić. U četvrtim razredima (mentor Fatima Ferizović Vujović) prvo mjesto osvojio je Erik Jusufi, drugo Martin Modrušan, a treće Nikola Tomažin.

U varijanti B (četverogodišnje srednje škole), četvrti razredi (mentor Kristina Opatić) sedmo mjesto dijele Davor Dundović, Tone Cukon i Ita Kajfeš.

Čestitamo svim učenicima!

[više]

Rezultati županijskog natjecanja - odbojka

Autor: Branka Antunović-Piton, 22. 2. 2016. 18:37

Na županijskom natjecanju u odbojci, održanom 19. veljače 2016. u Rovinju ostvareni su izvrsni rezultati:   djevojke - 3. mjesto   i    mladići - 3. mjesto. Čestitke učenicima i voditelju profesoru Marku Simiću!

[više]

Ekipa Gimnazije Pula u kategoriji srednjih škola pobjednica Vjeronaučne olimpijade Porečke i Pulske biskupije

Autor: Eva Grujić, 20. 2. 2016. 14:47

Ekipa Gimnazije Pula nastupila je u sastavu Josipa Karlović, Matea Karlović, Nikolina Otočan i Dražena Kelava s mentorom Kazimirom Berljavcem. Č  E S T I T K E !! 

http://www.istarski.hr/node/21985

[više]

Za županijski Lidrano predloženo petero gimnazijalaca

Autor: Ivana Petrinić, 17. 2. 2016. 14:49

Dana 9. veljače u Domu hrvatskih branitelja održana je Gradska smotra Lidrano za školsku godinu 2015./2016. U kategoriji literarnih radova iz pulske gimnazije za županijsko natjecanje predloženi su:

„Kupreške košare“, Ivona Kelava, 2.f (mentorica: Silvija Starčić)
„Kambijane beside“, Donatela Macan, 4.d (mentorica: Meri Šimunov)

Prosudbeno povjerenstvo za novinarske radove na županijsko natjecanje predložilo je radove:

„Provjera znanja ili test živaca“, Nina Zuccon, 4.g (mentorica: Zlata Knez)
„Svijet koji (ne) poznajemo“, Monika Jurić, 2.f (mentorica: Silvija Starčić)

U kategoriji pojedinačnih scenskih nastupa za županijsko natjecanje odabran je Patrik Bolković, 3.b, koji je recitirao A. G. Matoševu „Canticum canticorum“ (mentorica: Meri Šimunov).

[više]

U utorak 23. veljače u školi se održava županijsko natjecanje iz matematike Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ivana Petrinić, 17. 2. 2016. 13:02

Dana 23. veljače u Gimnaziji Pula održat će se županijsko natjecanje iz matematike za učenike srednjih škola. Nastava će se za 4. razrede odvijati prema rasporedu, dok je za 1., 2. i 3. razrede - kao dio nastave toga dana - organiziran odlazak u Kino Valli, gdje će biti prikazana talijanska komedija „Patnje mladog Ede“. Raspored projekcija:

[više]

Rezultati županijskog natjecanja - košarkašice

Autor: Eva Grujić, 12. 2. 2016. 14:44

Čestitke ekipi košarkašica ŠSK "Gimnazijalac" na osvojenom 1.mjestu na županijskom natjecanju srednjih škola - djevojke, održanom 11.veljače u Pazinu:

Ekipa : Carla Cukon, Barbara Brkljača, Anja Perko, Laura Krajcar, Kimberly Mirka Kolar, Dea Petrinčić, Ana Antolović, Barbara Trebuh, Sara Cvitanović.

Voditelj : Marko Simić, prof.

[više]

Rezultati gradskog natjecanja u rukometu - djevojke

Autor: Eva Grujić, 3. 2. 2016. 10:31

Čestitamo rukometašicama ŠSK Gimnazijalac na osvojenom 3. mjestu na gradskom natjecanju!

Ekipa: Sara Kocijančić, Katarina Ajduković, Andrea Rabar, Katja Mikolić, Kimberly Kolar, Barbara Trebuh, Carla Cukon, Anja Perko.

Voditelj: Dražen Lugarić, prof.

[više]

Infokup - školska razina - 19.siječnja 2016. - rezultati

Autor: Eva Grujić, 27. 1. 2016. 11:00

tablica

[više]

Naj Gimnazijalac!

Autor: Eva Grujić, 21. 1. 2016. 15:10

Svečanost  pod nazivom „Dan istarskog sporta“ u organizaciji Saveza sportova Istarske županije održana je 21.siječnja 2016. u Domu branitelja. Tom se prigodom dodjeljuju priznanja i nagrade najuspješnijim sportašima, ekipama, trenerima za sportska postignuća u 2015.godini


Najuspješnije školsko sportsko društvo srednjih škola Istarske županije je naš Gimnazijalac!

Čestitke svim učenicima i njihovim profesorima!

[više]

22.srednjeuropska informatička olimpijada - IVAN LAZARIĆ -ZLATO !!

Autor: Eva Grujić, 6. 7. 2015. 09:43

Brno, Češka, od 29. lipnja do 4. srpnja 2015.

      

 

 

 

 

 

       cijeli izvještaj sa olimpijade

[više]

Istarska županija - priznanja državnim prvacima

Autor: Branka Antunović-Piton, 29. 6. 2015. 20:31

Podjela priznanja državnim prvacima, Circolo, 29.lipnja 2015.

 

 

 

 

 

Među nagrađenima je i Patrik Bolković, učenik i glazbene i naše škole, s osvojenim prvim mjestom na orguljama. Pohvala Patriku i na postignuću na državnoj smotri Lidrano!

http://www.regionalexpress.hr/static/ce_cache/9c1c67/static/index.html

 

[više]

Oskar znanja i Imam žicu!

Autor: Eva Grujić, 24. 6. 2015. 09:59

HEP, pod naslovom Imam žicu, od 1995. godine dodjeljuje novčane nagrade učenicima koji su ostvarili najbolje plasmane na državnim natjecanjima znanja u matematici i fizici, a od 2005. godine i najboljim učenicima srednjih elektrotehničkih škola.

I ove je godine među nagrađenima naš Ivan Lazarić, državni prvak iz matematike, u kategoriji 4.razreda za  prirodoslovno-matematičke gimnazije.

21. dodjela HEP-ove Nagrade IMAM ŽICU!, održat će se 3. srpnja 2015. i u hidroelektrani Ozalj.

        

Pored ove nagrade Ivan dobija i Oskara znanja za osvojeno

  • 1.mjesto na državnom natjecanju iz matematike,
  • 1.mjesto na državnom natjecanju iz informatike - Infokup -algoritmi
  • zlatnu medalju na međunarodnom natjecanju iz matematike - 55.međunarodna matematička olimpijada

Na dodjeli oskara znanja pored Ivana je i Marco Fraccaro, koji je ovogodišnji državni prvak iz kemije u kategoriji 3.razreda.

Svečana dodjela Oskara znanja  30. lipnja 2015. godine u  Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Čestitke oskarovcima i puno daljnjih uspjeha!

Čestitke mentorima :Fatimi Ferizović-Vujović, Biljani Nikolić i Damiru Blaškoviću.

 

[više]

Državno natjecanje - kros - 3.mjesto!!

Autor: Eva Grujić, 5. 5. 2015. 08:56

Krapinske toplice, 19. i 20.travnja

                                                                       

     Č e s t it k e !!

   mentor: Đeni Blarežina, prof.

                                                     pratnja: Nikola Vujačić, prof.                                   

[više]

Državno natjecanje iz vjeronauka

Autor: Eva Grujić, 16. 4. 2015. 08:38

U srijedu 8. travnja s početkom u 20 sati u dvorani Osnovne škole „Fran Krsto Frankopan“ u Krku započelo je državno natjecanje iz vjeronauka za učenike osnovnih i srednjih škola – Vjeronaučna olimpijada 2015. O temi Drugoga vatikanskoga koncila natjecale su se 33 ekipe (17 osnovnoškolskih i 16 srednjoškolskih) iz cijele Hrvatske. Natjecanje su organizirali Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Nacionalni katehetski ured Hrvatske biskupske konferencije, Agencija za odgoj i obrazovanje te Glas Koncila – Mali koncil. U kategoriji srednjih škola, treće mjesto osvojila je  ekipa iz Gimnazije-Pula iz Pule (Josipa Karlović, Matea Karlović, Ana Antolović i Julijana Mašović, voditelj Kazimir Berljavac). 

[više]

Bilteni županijskih prvenstava školskih sportskih društava - atletika i kros

Autor: Eva Grujić, 27. 3. 2015. 13:44

atletika                                     kros

[više]

Lidrano 2015.

Autor: Eva Grujić, 6. 3. 2015. 09:35

Nakon gradske održana je i županijska smotra Lidrano. Uspješni i zanimljivi bili su osnovnoškolci i srednjoškolci iz mnogih istarskih škola pa tako i naše.

Učenica Donatela Macan sudjelovala je s literalnim radom, a učenik Patrik Bolković recitirao je pjesmu Josipa Pupačića. Naša Ulika predstavljena je uz još nekoliko školskih listova.

U kategoriji pojedinačnih scenskih nastupa na državnu smotru ide Patrik Bolković. On se i ove godine potvrdio kao vrstan recitator. Naime, sudjelovao je i na državnom Lidranu 2014. Mentorica mu je prof. Meri Šimunov.

Čestitke svima, a onima koji još iščekuju odluke državnih izbornika želimo puno uspjeha.

[više]

Županijsko natjecanje - hrvatski jezik

Autor: Eva Grujić, 6. 3. 2015. 09:16

rezultati

[više]

Međužupanijsko natjecanje u debati

Autor: Eva Grujić, 6. 3. 2015. 08:28

                                 RIJEKA, 20. i 21.02.2015. 

 Ekipe Gimnazije Pula:

Histri 1                                Histri 2                         Histri 3

AnikaBevandić                  Matija Jurcan                        Dino Kralj

Sara Šijan                          Lucija Ćurković                     Stela Hrkač

Donatela Macan                Antonio Piljan                      Emanuela Plišić

rezultati -ekipe

rezultati -govornici

[više]

Arhiva naših vijesti   
 


Vremenik

1a, 1b, 1c, 1d, 1e, 1f, 1g

2a, 2b, 2c, 2d, 2e, 2f, 2g

3a, 3b, 3c, 3d, 3e, 3f, 3g

4a, 4b, 4c, 4d, 4e, 4f, 4g

 
Kalendar
« Lipanj 2012 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

 
Vremenik natjecanja
 
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 23. 6. 2010.

Ukupno: 573978
Ovaj tjedan: 572
Danas: 30
 
 > Za učenike  > Natjecanja
CMS za škole logo
Gimnazija Pula / Trierska 8, HR-52100 Pula / www.gimnazija-pula.skole.hr / gimnazija@gimnazija-pula.skole.hr
preskoči na navigaciju